Internasjonalisering

Vi driver med internasjonaliseringsarbeid gjennom samarbeid med skoler, særlig i Spania.

Internasjonaliseringen er et utdanningssamarbeid på tvers av landegrenser med midler gjennom Erasmus+ programmet. Erasmus+ er EUs program for utdanning, opplæring, ungdom og idrett.

Asker videregående har gjennom programmet utveksling med Colegio Inmaculada de Jesuitas i Alicante.

Artikler om internasjonalisering

Erfaringer fra elever som har vært på utveksling

Vårt utmerkede Erasmus-samarbeid med skolen Colegia Inmaculada de Jesuitas fortsetter. Våre Vg1-elever har nå vært i Alicante og gjensynsgleden var stor!

Spanske elever fikk teste skiføret

Skolen har et godt samarbeid med Colegio Inmaculada Jesuitas i Alicante. Nå har spanjolene vært på besøk i vinter-Norge.

Reisebrev fra Spania

En vellykket uke i Alicante er over for elever og lærere. Det har vært mange inntrykk og nye erfaringer for alle.

Språk åpner dører!

Utveksling åpner dører til nye vennskap, mer kunnskap og utvikling. Det kan både norske og spanske elever skrive under på.