Om biblioteket

Kom innom i biblioteket og se hva vi har!

I biblioteket kan du låne fagbøker, romaner, dikt, lydbøker, tidsskrifter, tegneserier og film. Bibliotekarene administrerer lærebokordningen. Biblioteket har et begrenset antall lærebøker og ordbøker til dagsutlån.

Du kan også låne bordtennisracketer, sjakk, kortstokk, bordhockeyspill, volleyball, fotball, basketball, mm. Vi arrangerer gaming, FIFA-turneringer, VR-spilling og sjakkturneringer i prosjektrommet i midttimen. Invitasjon sendes ut, se også informasjonsskjermen.

I biblioteket er det mer enn 100 arbeidsplasser for elever. Vi har et prosjektrom som også kan fungere som et klasserom. I tillegg har vi et mindre stille leserom.

Du får brukeropplæring i biblioteket ved skolestart. Senere får du kurs i informasjonssøk og riktig kildebruk og referanseteknikk. Anders holder kurs om spill i undervisningen.

Elevprinter/kopimaskin er plassert i biblioteket. Du skriver ut dokumenter ved å bruke http://print.akershus-fk.no Utskriftene henter du ut, enten ved å bruke elevkortet ditt eller ved å taste inn brukernavn/passord. Oppskrift henger ved printeren.

Anne-Grethe og Anders arbeider i biblioteket. Vi hjelper og veileder deg gjerne!

Kontaktpersoner

116704

Anne-Grethe Winsvold Gundersen

Avdelingsleder bibliotek

E-post Anne-Grethe.Winsvold.Gundersen@asker.vgs.no

Tlf: 66907253

Anders Grønning

Bibliotekar

E-post Anders.Gronning@asker.vgs.no

Tlf: 66907252