Åpen dag/kveld

Asker videregående skole vil ha åpen dag og kveld tirsdag 21.01.20 med informasjon i auditoriet på dagtid for elever og kl. 18.00 for foresatte og elever.

Åpen dag og kveld på de videregående skolene 2020

De videregående skolene har Åpen dag for elever på 10. trinn i uke 2 og 3. For at foresatte også skal få anledning til å sette seg inn i de ulike tilbudene i vår region, blir det også arrangert åpen kveld for foresatte og elever.

Vi vil gi informasjon om følgende:

• Skolemiljø
  • Programfagstilbud
  • Språktilbudene på alle nivåer
  • Forskjell på T- og P matte

I tillegg blir det mulig å oppsøke stands i kantina med informasjon om tilbudet på skolen.

Det blir også mulighet til å snakke med elever og lærere, samt få en liten omvisning på den fine nyoppussede skolen vår.

PROGRAM FOR ÅPEN DAG

Pulje 1: Risenga, Solvang, Borgen og Steinerskolen
Kl 13.30: Velkomst i kantina
Kl 13.45: Presentasjon i auditoriet
Kl 14.00: Omvisning og klasseromsbesøk med elev- og lærerguide
Kl 14.30: Takk for i dag med omviseren

Pulje 2: TorstadLandøya, Hovedgården og Vollen
Kl 14.15: Velkomst i kantina
Kl 14.30: Presentasjon i auditoriet
Kl 14.45: Omvisning og klasseromsbesøk med elev- og lærerguide
Kl 15.15: Takk for i dag med omviseren

Omvisning i klasserom, bibliotek, kantine og resepsjon med elevguide og lærerguide.

Velkommen til Asker videregående skole!