Språksprang

Tirsdag 11. desember fikk fremmedspråkelevene anledning til å øve litt ekstra før heldagsprøven.

Mattemaraton

Mange elever brukte torsdag ettermiddag på å regne matematikk før heldagsprøvene som nærmer seg.

59 grader nord

Utfordringene var mange da friluftslivelevene gjennomførte konkurransen "59 grader nord" i høstlig temperatur i marka.

Gründeridol i Asker og Bærum

Onsdag 24. oktober ble Gründeridol for ungdomsbedrifter i Asker og Bærum avholdt på Sandvika Storsenter med 50 konkurrerende bedrifter.

Besøk hos NHO

Onsdagene 31.oktober og 7. november var klassene i Samfunnsøkonomi 1 på besøk hos Næringslivets Hovedorganisasjon.

Friluftslivtur til Skrim

Pagodebål, sjokoladefondant i appelsinskall, munnspill, Styggmann i tåke og grotteutforskning er noen stikkord fra turen!

Biologi 2

Elevene har vært på ekskursjon og lært om marinbiologi.

Norwegian Wood

I høst har Tilrettelagt-avdelingen startet opp med et vedprosjekt. Elevene har kløyvd, tørket og stablet flott bjørkeved som snart skal selges.

Hege, Linne Elise, Theo og Stian i Asdøljuvet

59 grader bratt

Idrettselevene i Vg2 fikk testet ut både kreativitet, samarbeidsevner og løsningsorientering da de var på friluftslivtur i Vestmarka.

Internasjonal fagdag og innsamlingsaksjon

Vi markerer FN-dagen onsdag 24. oktober med en internasjonal fagdag. Dagen skal være en oppstart til vår innsamlingsaksjon som er torsdag 25. oktober.