Ny basketlinje på Asker vgs

I samarbeid med Asker Aliens ønsker vi å tilby basket som som en del av toppidrettstilbudet vårt fra høsten av. Informasjonsmøte på skolen 30.1 kl. 19.

Denne høsten håper Asker videregående skole i samarbeid med Asker Aliens å tilby basketlinje som del av toppidrettstilbudet ved skolen.

Vi vil gjerne ha deg med på laget! Dersom du har ambisjoner om å spille i BLNO, collegebasket i USA eller som proff må du trene mye og prestere på skolen. Da er dette linjen for deg!

Linjen vil tilby veiledning og oppfølging med trenere på toppnivå, nærmere bestemt av mangeårig head coach Kenneth Webb og en av våre fremste elitespillere Magnus Midtvedt, som er kroppsøvingslærer ved skolen.

Det inviteres til informasjonsmøte torsdag 30. januar kl 19.00 på Asker vgs.

På informasjonsmøtet vil vi fortelle hvordan vi tilrettelegger for trening, spillerutvikling og skole. Du vil også få treffe våre spesialister som vil stå for basketdelen av undervisningen.

Ta gjerne kontakt med avdelingsleder Stian Arneberg Krossen, Stian.Arneberg.Krossen@asker.vgs.no, om dere har spørsmål i forkant av informasjonsmøtet.