Førjulstid...

November og desember er travle måneder på skolen med mange faglige og sosiale aktiviteter.

• Det er heldagsprøver både i november og desember, noen er allerede unnagjort:
    Onsdag 27. november:  Tysk I+II
    Torsdag 28. november:  Spansk III
    Tirsdag 3. desember:     Heldagsprøve i Markedsføring og ledelse 2
    Onsdag 4. desember:    Heldagsprøve matematikk 1T/1P, treningslære 1 og 2,
                                           Internasjonal engelsk, Informasjonsteknologi 2
    Torsdag 5. desember:    Fremmedspråk Vg2
    Tirsdag 10. desember:   Engelsk Vg1
    Onsdag 11. desember:   Matematikk R1/S1/2P
    Torsdag 12. desember:   Matematikk R2/S2

• Torsdag 28. november kl. 14.30-16.00 blir det mattemaraton med regneøkt og trening frem til heldagsprøvene i matematikk for Vg1. Sted: kantine/ klasserom. Matservering. Påmeldingsfrist på its learning: onsdag 27. november kl. 21.
  • Søndag 1. desember er det frist for fagvalget for neste skoleår. Valget gjøres på its learning.
  • Mandag 2. desember starter Bibliotekets adventskalender på its learning. En luke med spørsmål åpnes hver skoledag tom 18.12. Premier til de tre beste!
  • Tirsdag 3. desember fra 14.00 - 16.00 blir det arrangert Språkspa for fremmedspråkelevene i Vg2. Det blir servert pølser i pausen og så er det trekning av fruktkurv m/sjokolade kl. 16.00. Tilbudet er rettet mot elevene i Vg2, men åpent for alle. Mer informasjon om temaene samt registrering kommer snart.
  • Torsdag 5. desember er det klassens time for Vg1 og Vg3 (Vg2 har heldagsprøve). Denne klassens time skal brukes til juleaktiviteter.
  • Torsdag 12. desember blir det juleverksted i biblioteket med laging av julekort mm. Pepperkaker og julemusikk!
  • Fredag 13. desember: Elevrådet ved/Sosiale dager-komitéen markerer Luciadagen med gløgg og pepperkaker til de som har nisselue eller noe rødt på seg i kantina i storefri.
  • Fredag 20. desember blir det juleavslutning med samling i gymsalen kl 9 og samling i klasserommet kl 10 for Vg1 og halve Vg2 (2sta, 2stb, 2ida og 2idb) og kl 9 i klasseommet og kl 10 i gymsalen for Vg3 og halve Vg2 (2stc, 2std, 2ste og 2stf).
  • Og så er det JULEFERIE! Skolen starter opp igjen mandag 6. januar.