God sommerferie!

Det var mye som foregikk på skolen den siste uken før ferien.

Elevrådet arrangerte sommerdag onsdag 19. juni med volleyballturnering på Føyka. På skolen var det siste muntlig eksamen. Samme kveld var det en flott avslutning for Vg3-trinnet med foresatte.

Torsdag var det pølsegrilling og finale i volleyballturneringen. Finalistene var 2STB og 1STD og det var førsteklassingene som gikk av med seieren. 1STD vant også over lærerlaget! I biblioteket intervjuet NRK Skole en gruppe elever om temaet "bærekraftig utvikling".

Alle elevene ryddet ut av skap og hjalp dessuten til med flytting av stoler og bord fra klasserom til boblehallen for oppbevaring over sommeren. I løpet av ferien blir radiatorer byttet ut på alle rom i skolebygget. I gymsalen var det innlevering av lærebøker.

Fredag var siste skoledag og avslutning for Vg1, Vg2 og TPO.

God sommerferie ønskes alle! Vi ses igjen tirsdag 20. august.