På tide å bestille elev-pc

Har du skaffet deg bærbar datamaskin til skolestart?

Skal du begynne i Vg1 til høsten? Da må du ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Du kan bruke en du allerede har, eller kjøpe en subsidiert PC/Mac gjennom fylkeskommunen. Bestillingsportalene er nå åpne - se fristene her!

Hilsen fra rektor

Informasjon om de siste ukene av skoleåret.

Russegrøt

Russen 2020 fikk grøtservering på sin siste ordinære fysiske skoledag på Asker vgs.

Standpunktkarakterer - publisering og klagerutiner

Karakterene publiseres i VIS 13. juni (Vg3) og 21. juni (Vg1 og Vg2)

Informasjon om utvidet åpning av Asker vgs

Nye retningslinjer fra regjeringen om at alle skoler i hele landet er på «gult nivå» gir mulighet for full åpning av skolen, men med fortsatt kontaktreduserende tiltak.

Ta med ditt tidligere skolearbeid inn i Viken

Ta med ditt skolearbeid inn i Viken!

Høsten 2020 starter det første skoleåret i Viken fylkeskommune, og alle elever skal over på Viken-plattform. For å sikre at du ikke mister skolearbeid du ønsker å ta vare på, må du ta kopi av dette før 23. juni.

Til foresatte til elever i avgangskullet på Asker vgs

Koronautbruddet gjør at det er noen viktige endringer for avgangselevene.

Avlysning av eksamen - hvordan påvirker det deg?

Koronautbruddet gjør at regjeringen har valgt å avlyse alle eksamener for elevene i videregående skole denne våren. Her er noen spørsmål og svar.

Trenger du noen å prate med?

Snakk med kontaktlæreren din eller kontakt miljøarbeider Tommy.

Vinner av bibliotekets påskequiz

Det ble Herman Neple i 1STA som vant årets påskeegg.