Historiebevisshet

Elevene i faget Sosiologi og sosialantropologi har besøkt 22. juli-senteret i Oslo.

Åpen dag og kveld 2019

Torsdag 17. januar var det stort besøk på skolen av interesserte 10-klassinger og foresatte.

Religionsekskursjon

Alle Vg3-elever får i januar besøke buddhisttempelet på Løvenstad og Nordens største moské på Grønland i Oslo.

Universitetsturné

Onsdag 23. januar får Vg3-trinnet besøk av universiteter og høyskoler etter storefri.

Spansk nyttår

Med 12 druer i glasset fulgte elevene i Spansk III den spanske nyttårstradisjonen fra klasserommet

Vinnere av skrivekonkurranse

Vg1-elevene Helle og Blenida vant skrivekonkurranse for vgs-elever i Akershus med sine mikronoveller.

Digitalt skolebibliotek

Vil du se månelandingen med VR-briller, lære om innvandringspolitikk gjennom nettleserspillet "Against all odds" eller delta i FIFA-turnering?

Hva er modernisme?

Det vet 3STF! Torsdag 12.desember arrangerte klassen og norsklærer vernissasje med temaet «Modernismens ismer».

Julestemning...

I midttimen torsdag var det fullt av elever med nisseluer i kantinen

Språksprang

Tirsdag 11. desember fikk fremmedspråkelevene anledning til å øve litt ekstra før heldagsprøven.