36 guttelag på vei ut fra start

Skistafett i Holmenkollen

Elevene våre i toppidrett har deltatt i et uoffisielt NM for videregående skoler.

Klimalære i Geofag 2

Menneskeskapte klimaendringer er vår tids viktigste utfordring og den realfaglige kunnskapen som ligger til grunn i dag rundt dette temaet blir gjennomgått i geofag 2.

Metafor har hatt premiere!

Det var kjempegod stemning i salen da Askerrevyen 2020 hadde premiere torsdag 30. januar.

Kunst og håndverk

Elevene på avdeling for tilpasset opplæring har laget flotte t-skjorter.

"Metafor" - Askerrevyen 2020

Asker videregående skole inviterer til årets revy som spilles 30. januar til 5. februar. Håper å se deg der!

NM i volleyball

Asker vgs sitt guttelag i volleyball har nettopp vært i Bergen og spilt NM for videregående skoler.

Disseksjon hjerteslag

Hvor i kroppen din finner du vena cava, sinusknuta og Henles sløyfe? Biologi 1 elevene vet svaret!

Åpen dag/kveld

Mange interesserte 10-klassinger besøkte oss på dagtid og kveldsarrangementet var også godt besøkt av foresatte og elever.

Kulturklassen 3STA

Uke 3 ble en uke i kulturens tegn for 3STA med både dataspill i norsktimene mandag, Gengangere i operaen på torsdag og kunstutstilling i klasserommet fredag.

Ny basketlinje på Asker vgs

I samarbeid med Asker Aliens ønsker vi å tilby basket som som en del av toppidrettstilbudet vårt fra høsten av. Informasjonsmøte på skolen 30.1 kl. 19.