Friluftslivsdagen

17
sep.

Sem
Legg til i kalender

Vi inviterer alle elever og lærere med på en høstdag i skogen der hyggelig samvær står i fokus. Dere skal finne orienteringsposter etter en løype på kartet. På postene sitter det lærere som vil kvittere på deltakerkortet som alle får utdelt på start. På noen av postene må dere løse ulike oppgaver, og alle elever må lese kapitlene om friluftsliv og orientering i Gymnos/Aktivitetslæreboka før denne dagen.
Dere skal gå sammen i makkergrupper. Den klassen som i snitt får best poengsum får en premie. På postene med oppgaver kan dere få ekstrapoeng. Poengene blir notert av lærere på deltakerkortet. Husk å levere startkortet når du er ferdig (til den læreren du fikk det av).

Start:  Badeplassen i Tømmervika ved  Semsvann
All bil og motorsykkelparkering skjer på utfartsparkeringen. Ta til høyre
i svingen før du kjører opp til Sem Gjestegård og NaKuHel.  Vi vil merke med orienteringspost og røde og hvite bånd fra parkeringsplassen.

Tid:     VG 1  møter kl. 9.00      buss 270 fra Asker st. kl. 8.40
           VG 2 møter kl.  9.30      buss 707 fra Asker st. kl. 9.10
           VG 3 møter kl. 10.00     buss 707  fra Asker st. kl. 9.40

Buss fra Asker stasjon til Solgården (Jansløkka skole). Derfra 20min å gå.

Vi anbefaler gode joggesko, kompass, lange treningsbukser, sitteunderlag, matpakke og nok drikke. Er det fare for regn, bør en regnjakke med i sekken. 

Når dere kommer til startstedet, får dere utdelt hvert deres startkort og kart av en lærer før dere kan gå ut i skogen. Skulle det skje uhell, vil det være førstehjelpsutstyr på alle postene. Vi minner om at resultat fra dagen blir en del av vurderingen i kroppsøving. Har dere behov for mer informasjon, vil idrettslæreren gi det i timen. NB!!!  Lærerne går fra post kl.13.30