Praksisdager i 10. klasse

Kjære ungdomskoleelev! Har du lyst til å begynne på Asker vgs når du er ferdig med 10.klasse? Kanskje du er nysgjerrig på hvordan det er å være elev her?

Det er fint om du svarer på denne undersøkelsen om hvordan du synes praksiskurset fungerte!

Har du lyst til å begynne på Asker vgs når du er ferdig med 10.klasse? Kanskje du er nysgjerrig på hvordan det er å være elev her? Se denne filmen for å få vite litt mer om oss: video

Til deg som går i 10. trinn: Velkommen til praksisdager!

Praksisdager skjer i uke 46 og 47

Her er litt viktig informasjon du trenger før besøket:

• Oppmøte i skolens auditorium kl 09.00
  • Avslutning: 14:00 alle dagene
  • Vår kantine holder åpent hele dagen hvis du ønsker å kjøpe mat og drikke.

Oppsøk oss også gjerne på årets Yrkes NM på Lillestrøm (Lenke til denne) der vi står på stand med de andre studieforberedende skolene i Akershus fylkeskommune.

Foresatte og 10. trinns-elever er velkomne til åpen skole i januar. Mer info om dette arrangementet kommer.

Velkommen til åpen dag!

I januar arrangerer vi åpen dag for elever og åpen kveld for elever og foresatte. Dette er en fin mulighet for dere til å bli kjent med skolen vår. På Asker vgs arrangeres åpen kveld den 17.01 fra kl 17.30.

Åpen dag og kveld på de videregående skolene 2019

Faget Utdanningsvalg i ungdomsskolen sikter på å gjøre det lettere for deg å ta gode valg om utdanning og yrke. I Utdanningsvalg-timene får du erfaring med innhold, oppgaver og arbeidsmåter i ulike utdanningsprogram i videregående opplæring og aktuelle yrker. Ved å komme på besøk til Asker vgs, får du et innblikk i hvordan det er å være realfagselev, språk, samfunn, økonomi-elev eller idrettselev og du får jobbe litt praktisk og dermed få en smakebit av hvordan det er å være elev hos oss.

Se her for å lese hvordan 10.klasse hadde det på sitt besøk i fjor: besøk i fjor

Vi håper du får fine dager, og gleder oss til å møte deg!

Velkommen!