Elevkort

Elevkortet får du på skolen. Dette brukes blant annet som lånekort på skolebiblioteket og til å hente utskrifter på skriveren.

Alle elever blir fotografert i september og bildet brukes på elevkortet ditt. Elevkortet du får i Vg1 skal du bruke alle tre år du er elev hos Asker vgs.

Kortet brukes hvis du vil benytte deg av selvbetjent utlån på skolebiblioteket.

Kortet kan også brukes på skriverne på skolen. Når du har sendt dokumentet ditt til utskrift via nettsiden http://print.akershus-fk.no, kan du gå til skriveren på biblioteket, legge kortet på skriverens kortleser og hente utskriftene dine.

Mister du elevkortet, må du gå til www.ariel.no for å bestille nytt. Du må logge på for å bestille. Ta kontakt med Ariel dersom du har spørsmål. Tlf: 64 98 52 00 eller ariel@ariel.no

Bente Solheim

Konsulent