Hils på miljøarbeider Tommy!

Vår miljøarbeider heter Tommy Aashildrød. Han har som formål å skape trygghet og trivsel hos elevene. Tommy vil være på skolen hver dag.

Tommy ønsker å ta ungdom på alvor, lage relasjoner og jobbe ansikt til ansikt med elevene våre. Å ta kontakt med miljøarbeider skal være et «lavterskeltilbud», Tommy skal ikke bedømme noen faglig, men være et bindeledd mellom elever og lærere. Han ønsker at elevene skal si ifra når det er noe og ingenting er for lite eller teit å ta opp. Noe av det viktigste synes han, er å ha respekt for hverandre selv om man er uenig.

Tommy samarbeider med elevrådet, rådgivere og helsesøster for å få i gang miljø- og trivselskapende tiltak  utover i skoleåret. Hvis du har forslag til noe positivt man kan gjøre for skolemiljøet, så ikke nøl med å ta kontakt.

Hvor finner du Tommy? Mye rundt på skolen, i kantinen, i biblioteket og i gangene. Men han har også et kontor - i første etasje til høyre, ved siden av helsesøster. Du er velkommen innom for å ta en prat når som helst! Miljøarbeider har taushetsplikt.

It’s Learning: tommaash

Epost: tommy.aashildrod@asker.vgs.no