Åpen dag/kveld

Torsdag 17. januar arrangerer vi Åpen dag for alle elever på 10. trinn. På ettermiddagen kl. 17-20.30 er foresatte også velkomne!

Vi gleder oss til å vise skolen vår til elever i 10. klasse.

Vi har satt opp følgende plan for besøket:
Kl. 08.15:
Borgen ungdomsskole
Risenga ungdomsskole
Steinerskolen

Kl. 09.30:
Hovedgården ungdomsskole
Solvang ungdomsskole

Kl. 12.00:
Torstad ungdomsskole
Landøya ungdomsskole
Vollen ungdomsskole

Besøkets innhold:

• Elevene vil få en smakebit både på studiespesialiserende og idrettsfag. Merk at de elevene som begynner på idrettsfag ved Asker vgs til høsten, får fullføre som elever på Asker vgs idrettsfag.
  • Det blir først et fellesmøte i auditoriet, og elevene deres møter der på tidspunktet nevnt over.
  • Deretter blir det omvisning på skolen med informasjon om de ulike utdanningsprogrammene ved elevfaddere og faglærere.

På kveldstid fra 17.00-20.30:
Foresatte og elever er velkomne. Det blir felles informasjon om skolen klokken 17.30-18.00 og 19.00-1930 i auditoriet.

Program:
- Velkommen ved rektor
- Orientering om skolens tilbud ved studieveileder
- Orientering om matematikkvalg ved avdelingsleder
- Utdeling av brosjyre og kveldens program

Utenom disse tidene blir det gitt mulighet til å snakke med noen av skolens elever, se elevarbeider og snakke med skolens ledelse og miljøarbeider. Ungdomsbedriftene vil ha stands i vestibylen.

Her kan dere lese om fjorårets Åpen dag