Haute couture i klasserommet

Moteoppvisning med flotte modeller, sprudlevann, lekre makroner og marengs - alt på fransk manér!

Den ene franskgruppen på Vg1 har hatt motevisning og gått catwalk, inspirert av både våren og filmen om moteskaperen Coco Chanel.

Hele klassen har vært i sving, som stylister, modeller, fotografer, konferansierer, PR og  DJ, i tillegg til kokker og servitører. For her var det også servering av franske makroner, marengs og sprudlevann.

Tema var de fire motesesongene vår, sommer, høst og vinter, og sminke, klær, musikk og makroner representerte temaene i farger og stil.

Motevisningen scoret full pott på både innhold og presentasjon, noe publikum ga tydelig uttrykk for. C'était un événement formidable dans l'esprit français!