Treningsledelse

Som en del av faget treningsledelse har 3IFA arrangert volleyballturnering for ungdomsskolene.

Torsdag 1. februar arrangerte tradisjonen tro Vg3 idrett volleyballturnering for 10. klassene i Asker kommune. Det var totalt 7 klasser fra ungdomsskoler rundt om i Asker som var med på arrangementet.

I år var det 3IFA som arrangerte turneringen som en del av faget treningsledelse. Elevene gjennomførte ett solid arrangement der de selv hadde regien over turneringen fra A til Å. Vi fikk underveis og i etterkant positive tilbakemeldinger fra både elever og lærere.

Det var både jente- og gutteklasse. I jenteklassen vant Risenga mot Solvang i finalen, mens i gutteklassen vant Torstad over Landøya ungdomsskole.

Vel blåst 3IFA!