Litterært program

Paradise Hotel, Askeladden og Erlend Loe var ingrediensene i en helt vanlig norsktime i 3STC!

Klasse 3STC har hatt framføring av litterært program i norskfaget. Da skulle de presentere og analysere tre tekster eller tekstutdrag fra etter 1900. Presentasjonen skulle være kreativ, men samtidig faglig, en både utfordrende og vanskelig kombinasjon!

Og elevene hadde vært svært kreative! Her var både Askeladden som skulle målbinde prinsessa med kjærlighetsdikt, Paradise Hotel der dagens oppgave var å presentere en skittenrealistisk tekst på best mulig måte for ikke å havne på Solo, og tre "fnisete og pratsomme Askerelever" som etter å ha pratet en stund om noen kule bøker de hadde lest, oppdaget at det var ulike bøker av Erlend Loe alle tre hadde lest. En bra vri!

Resten av klassen hadde bla. talk show, litteraturklubb for voksne damer, samme forfatter i ulike aldre, intervjuer og andre typer for rollespill, samt masse kreativitet digtalt.

Under presentasjonene koste klassen seg over medelevers kreative "kromspring", og lærte helt sikkert en del om nyere norsk litteratur også.