Utveksling

Vårt utmerkede Erasmus-samarbeid med Colegia Inmaculada de Jesuitas fortsetter. Våre Vg1-elever har nå vært i Alicante og gjensynsgleden var stor!

Gaming i klasserommet

Elevene i 1IFB var fornøyde da de i engelsktimen kunne spille seg til kunnskap om urfolk i Alaska.

Forskjøvet skolestart utsettes

Fylkesutvalget i AFK vedtok 16.04.18 at det likevel ikke blir forskjøvet skolestart ved Asker vgs skoleåret 2018-19

Mattemaraton

Elevene forberedte seg til heldagsprøve ved å repetere og løse oppgaver. I pausen var det pølseservering.

Valg av programfag

Hvordan trives elevene med valgene sine?

Tur for tøffinger

Tirsdag 27. februar dro friluftslivklassen på ekskursjon til Finnemarka i Lier. Temperaturen på 17 kuldegrader var ikke til hinder!

Vinterturer

Våre spreke idrettselever har vært på tur igjen. Vg2 har kjørt alpint og snowboard og Vg1 har vært på overnattingstur i Vestmarka.

Frå nasjonalromantikken til samtidskunst

3STE har hatt fagdag i norsk med tema kunst og litteratur.

Hva er «Forskerklubben i Asker»?

Forskerklubben er et tilbud til nysgjerrige og motiverte ungdomsskoleelever. Klubben møtes hver tirsdag ettermiddag på Asker vgs med Hossein Rostamzadeh som engasjert lærer.

Et flott gjennomført arrangement av klasse 3IFA!

Treningsledelse

Som en del av faget treningsledelse har 3IFA arrangert volleyballturnering for ungdomsskolene.