Julestemning...

I midttimen torsdag var det fullt av elever med nisseluer i kantinen

Språksprang

Tirsdag 11. desember fikk fremmedspråkelevene anledning til å øve litt ekstra før heldagsprøven.

Mattemaraton

Mange elever brukte torsdag ettermiddag på å regne matematikk før heldagsprøvene som nærmer seg.

59 grader nord

Utfordringene var mange da friluftslivelevene gjennomførte konkurransen "59 grader nord" i høstlig temperatur i marka.

Besøk av ungdomsskoleelever

I uke 46 og 47 var det praksiskurs for 10-klassinger i hele Asker og Bærum. Mange av dem var på besøk hos oss!

Gründeridol i Asker og Bærum

Onsdag 24. oktober ble Gründeridol for ungdomsbedrifter i Asker og Bærum avholdt på Sandvika Storsenter med 50 konkurrerende bedrifter.

Fagtorg 2018

Elevene besøkte klasserom hvor lærere presenterte sine fag før fagvalget 2. desember.

Besøk hos NHO

Onsdagene 31.oktober og 7. november var klassene i Samfunnsøkonomi 1 på besøk hos Næringslivets Hovedorganisasjon.

Friluftslivtur til Skrim

Pagodebål, sjokoladefondant i appelsinskall, munnspill, Styggmann i tåke og grotteutforskning er noen stikkord fra turen!

Biologi 2

Elevene har vært på ekskursjon og lært om marinbiologi.