Ut på tur - aldri sur!

Idrettselevene i Vg1 har vært på sin første tur.

Sunt kroppsbilde

Vg2-elever deltar i forskningsprosjekt i regi av Norges idrettshøgskole.

VM-vinner!

Harald Østberg Amundsen i 3STC ble feiret av sine klassekamerater etter en kjempeflott innsats i Junior-VM på ski.

Organisasjonsteorier

Hvordan bør skoledagen organiseres? Dette var temaet for fagdagen i Sosiologi og sosialantropologi.

"Neste steg - et stigespill"

Årets Askerrevy får en solid femmer av Aftenposten som mener at årets revy er en meget god revy!

Disseksjon av hjerteslag

Fysiologi er temaet i Biologi 1 om dagen. Med griseinnvoller fra Gilde fikk elevene prøve seg på disseksjon i praksis

Fylkesmesterskap i engelsk

Tre flotte vinnere fra Asker vgs er kåret! Bidragene går videre til fylkesmesterskapet i midten av februar.

Fred og konflikter

Elevene i Politikk og menneskerettigheter spilte rollespill med stor iver og entusiasme.

Yrkes- og utdanningsmessen 2017

Hvilke valgmuligheter har unge når det gjelder utdanning og yrker? Mange kom på messen for å sjekke ut dette.

Språk åpner dører!

Utveksling åpner dører til nye vennskap, mer kunnskap og utvikling. Det kan både norske og spanske elever skrive under på.