Prisdryss

Alle våre 5 ungdomsbedrifter fikk i år priser på GründerExpo! I følge Ungt Entrepenørskap Akershus har dette aldri skjedd før.

Studentbesøk

Vi har hatt besøk av praksisstudenter fra Universitetet i Oslo.

Alors on danse!

«Gå sammen i grupper, velg en sang på fransk, lær teksten og lag en dans. Fremfør sangen og dansen i Le grand prix de la francophonie».

Etikk gjennom dataspill

I faget Religion og etikk lærer elevene om etiske valg og hvordan man argumenterer for å forsvare handlingene sine. Dataspillet "The walking dead" satte fart i diskusjonen!

Ny horisont i Norges Bank

Hva er renter, penger, aksjer, lån og valuta? Hvordan påvirker Norges Banks styringsrente vår gjeld, sparing eller prisen på ferien til Hellas? Samfunnsøkonomi 1-klassen vet!

Victoria og Julie gav alt.

Rocky-økt i snøen

Våre toppidrettselever vet å pushe seg selv. Tirsdagens trening foregikk ute i dyp snø med full innsats fra alle.

Askerrevyen 2019

Det var fullt hus og god stemning da "Kræsj" hadde premiére torsdag 31. januar.

Kiropraktor

Yrkesmesse

Hvordan er jobben som helikopterpilot? Eller kiropraktor? I år har yrkesmessen fått en helt ny vri!

Isklatring med friluftsliv

En nydelig onsdag i januar var friluftslivelevene fra Asker vgs i Hyggen på isklatring.

En vikartime i norsk

Tirsdag 29. januar var det klart for året første besøk fra den Den kulturelle skolesekken - et spennende møte med rap og dikt.