Ekskursjon til Lierdalen

For kommende geologer er det mye interessant å finne i vårt nærmiljø.

Nonstop kan brukes til så mangt!

Klassene 1STE, 1STF og 1IDB lærer nå om sannsynlighetsregning.

Snøhuletur

Etter flere flotte turer gjennom skoleåret for elevene i Friluftslivklassen, ble det hele toppet med en fantastisk tur til Finse.

Etter en times innføring i flamenco på en lokal danseskole, gikk ferden til flamencoforestilling i en av hulene i Sacromonte.

Språkreise

Elevene i spansk III har tilbrakt en innholdsrik uke i Granada.

Prisdryss

Alle våre 5 ungdomsbedrifter fikk i år priser på GründerExpo! I følge Ungt Entrepenørskap Akershus har dette aldri skjedd før.

Studentbesøk

Vi har hatt besøk av praksisstudenter fra Universitetet i Oslo.

Alors on danse!

«Gå sammen i grupper, velg en sang på fransk, lær teksten og lag en dans. Fremfør sangen og dansen i Le grand prix de la francophonie».

Etikk gjennom dataspill

I faget Religion og etikk lærer elevene om etiske valg og hvordan man argumenterer for å forsvare handlingene sine. Dataspillet "The walking dead" satte fart i diskusjonen!

Ny horisont i Norges Bank

Hva er renter, penger, aksjer, lån og valuta? Hvordan påvirker Norges Banks styringsrente vår gjeld, sparing eller prisen på ferien til Hellas? Samfunnsøkonomi 1-klassen vet!

Victoria og Julie gav alt.

Rocky-økt i snøen

Våre toppidrettselever vet å pushe seg selv. Tirsdagens trening foregikk ute i dyp snø med full innsats fra alle.