Bokprosjekt

Selvvalgte bøker presenteres for hverandre i klasse 1STE.

Snøhuletur

Etter flere flotte turer gjennom skoleåret for elevene i Friluftslivklassen, ble det hele toppet med en fantastisk tur til Finse.

Thale forteller om statuene

Fagdag

Elevene i Historie og filosofi har jobbet med lokal identitet.

Erfaringer fra elever som har vært på utveksling

Vårt utmerkede Erasmus-samarbeid med skolen Colegia Inmaculada de Jesuitas fortsetter. Våre Vg1-elever har nå vært i Alicante og gjensynsgleden var stor!

Gaming i klasserommet

Elevene i 1IFB var fornøyde da de i engelsktimen kunne spille seg til kunnskap om urfolk i Alaska.

Forskjøvet skolestart utsettes

Fylkesutvalget i AFK vedtok 16.04.18 at det likevel ikke blir forskjøvet skolestart ved Asker vgs skoleåret 2018-19

Mattemaraton

Elevene forberedte seg til heldagsprøve ved å repetere og løse oppgaver. I pausen var det pølseservering.

Valg av programfag

Hvordan trives elevene med valgene sine?

Tur for tøffinger

Tirsdag 27. februar dro friluftslivklassen på ekskursjon til Finnemarka i Lier. Temperaturen på 17 kuldegrader var ikke til hinder!

Vinterturer

Våre spreke idrettselever har vært på tur igjen. Vg2 har kjørt alpint og snowboard og Vg1 har vært på overnattingstur i Vestmarka.