Høstens vakreste eventyr!

Idrettselevene i Vg3 har gått Besseggen og raftet i Sjoa på sin tradisjonsrike høsttur.

Smittsom hjernehinnebetennelse

Vår skole har blitt invitert av Folkehelseinstituttet til å delta i en studie om Norsk Ungdoms Sårbarhet for Smittsom hjernehinnebetennelse, kalt NUSS-studien.

Skolestart

222 spente Vg1-elever hadde sin første skoledag torsdag 16. august.

Informasjon om skolestart

Naturvitenskapelige prosjekt MELT

Som eneste skole i Skandinavia er Asker vgs med på prestisjeprosjektet MELT. Elevene er med på å lage en realistisk tilstandsrapport om hvordan klimaforandringene påvirker isbreene i Antarktis og Arktis

Spill og skolebibliotek

I 2018 ble spillaktivitetene i biblioteket utvidet med gaming, Fifa-turnering og språkspillet New Amigos.

Geofag 1 på tur

I våres dro 23 elever og to lærere til Island for å undersøke hvordan landet ble dannet.

Historie og filosofi-elevene på¨tur.

Byvandring i Oslo

Elevene i Historie og filosofi har vært på ekskursjon i strålende sommervær.

Besøk fra organisasjonen Folk og Forsvar

Elevene fikk høre et interessant foredrag om den kalde krigen.

Haute couture i klasserommet

Moteoppvisning med flotte modeller, sprudlevann, lekre makroner og marengs - alt på fransk manér!