Nytt fraværsreglement

Fra skoleåret 2016-17 innføres 10% fraværsgrense i fag for alle elever.

Flott dag i skogen!

Årets orienteringsdag for elever og lærere ble arrangert onsdag 14. september i strålende høstvær.

Er gamle myter aktuelle i dag?

Gruppa i Historie og filosofi 1 har jobbet med denne problemstillingen de siste ukene.

Sosiologi og sosialantropologi

Elevene i Sosiologi har gjort en undersøkelse om ungdoms sosiale atferd. Både skolens elever og andre har blitt spurt. Klassen har blant annet forsket på rus, karakterer, musikk og om vi hilser på fremmede.

1STE vant rebusløpet

Fredag 19. august ble det arrangert rebusløp som en del av skolestartprogrammet.

Ny på skolen 2016

Første skoledag startet i strålende sol og med flagget til topps!

En flott samling faddere er klare til å ta imot årets Vg1-elever!

Fadderordning 2016

I år vil Elevrådet arrangere fadderuke for nye Vg1-elever. Det blir varierte sosiale aktiviteter i tillegg til opplæring i nyttige IKT-verktøy

Jannicke, Lena og lærer Hossein

Naturfag i Vg1

Fra biogisk mangfold i Asker til jakt på verdens vakreste fugl i Sandvika - naturfaget er variert og spennende!

Bedriftsbesøk i Kjemi 2

Hos Asker-bedriften Takeda fikk elevene se teori anvendt i praksis!

Invitasjon til avslutningsseremoni 2016

Tirsdag 21. juni blir det arrangert avslutning for avgangselevene våre. Velkommen!