Internasjonal dag 2016

Tirsdag 25. oktober var det tid for høstens store elevorganiserte arrangement.

Prosjekt Etiopia!

Josefine forteller fra Etiopiaturen hvor hun, Natalie og lærer Anne-Karine besøkte menneskene og prosjektene som vi støtter i samarbeid med Kirkens Nødhjelp. Torsdag 27. oktober er årets innsamlingsdag!

Stortinget fra innsiden

Politikk og menneskerettigheter-klassen har hatt en interessant dag på Stortinget

«Tea and Poetry»

De to siste timene før høstferien deltok elevene i Engelsk litteratur og kultur-klassen på en poesihappening i bibliotekets prosjektrom.

Flott turhøst for programfag friluftsliv!

Elevene har padlet i Oslofjorden og utforsket grottene på Skrim.

Rektor i farta!

Cathrine Kittilsen Zandjani blir ny rektor på Asker videregående skole fra 1. oktober 2016. «Jeg vil være en lyttende rektor som vet hva som rører seg blant elever og kolleger».

Politikk og menneskerettigheter

Klassen har besøkt både Nobels fredssenter og Asker kirke.

Kroppspress og konsekvenser

Vi har hatt forfatterbesøk! Annette Münch var på skolen onsdag 28. september og snakket om boken sin Badboy:steroid.

Hva er god utforskende undervisning?

Elever og lærer i geofag på Asker vgs. er med på utprøvingen!

Musikk og borgerrettighetsaktivisme

Vi har hatt besøk av Den kulturelle skolesekken med forestillingen Ol´man River.