Sunt kroppsbilde

Vg2-elever deltar i forskningsprosjekt i regi av Norges idrettshøgskole.

VM-vinner!

Harald Østberg Amundsen i 3STC ble feiret av sine klassekamerater etter en kjempeflott innsats i Junior-VM på ski.

Organisasjonsteorier

Hvordan bør skoledagen organiseres? Dette var temaet for fagdagen i Sosiologi og sosialantropologi.

"Neste steg - et stigespill"

Årets Askerrevy får en solid femmer av Aftenposten som mener at årets revy er en meget god revy!

Disseksjon av hjerteslag

Fysiologi er temaet i Biologi 1 om dagen. Med griseinnvoller fra Gilde fikk elevene prøve seg på disseksjon i praksis

Fylkesmesterskap i engelsk

Tre flotte vinnere fra Asker vgs er kåret! Bidragene går videre til fylkesmesterskapet i midten av februar.

Fred og konflikter

Elevene i Politikk og menneskerettigheter spilte rollespill med stor iver og entusiasme.

Yrkes- og utdanningsmessen 2017

Hvilke valgmuligheter har unge når det gjelder utdanning og yrker? Mange kom på messen for å sjekke ut dette.

Språk åpner dører!

Utveksling åpner dører til nye vennskap, mer kunnskap og utvikling. Det kan både norske og spanske elever skrive under på.

Åpen dag 2017

Mandag 23. og tirsdag 24. januar var elever og lærere klare for besøk av 10-klassinger