Ungdomsbedriftene våre

Årets fem ungdomsbedrifter vil gjerne presentere seg selv og produktene sine!

Askerrevyen 2019

Snart starter intensivuka og siste innspurt for alle revygruppene før premiére på "Kræsj" torsdag 31. januar!

Historiebevisshet

Elevene i faget Sosiologi og sosialantropologi har besøkt 22. juli-senteret i Oslo.

Åpen dag og kveld 2019

Torsdag 17. januar var det stort besøk på skolen av interesserte 10-klassinger og foresatte.

Religionsekskursjon

Alle Vg3-elever får i januar besøke buddhisttempelet på Løvenstad og Nordens største moské på Grønland i Oslo.

Universitetsturné

Onsdag 23. januar får Vg3-trinnet besøk av universiteter og høyskoler etter storefri.

Spansk nyttår

Med 12 druer i glasset fulgte elevene i Spansk III den spanske nyttårstradisjonen fra klasserommet

Vinnere av skrivekonkurranse

Vg1-elevene Helle og Blenida vant skrivekonkurranse for vgs-elever i Akershus med sine mikronoveller.

Digitalt skolebibliotek

Vil du se månelandingen med VR-briller, lære om innvandringspolitikk gjennom nettleserspillet "Against all odds" eller delta i FIFA-turnering?

Hva er modernisme?

Det vet 3STF! Torsdag 12.desember arrangerte klassen og norsklærer vernissasje med temaet «Modernismens ismer».