Besøk av ungdomsskoleelever

I uke 46 og 47 var det praksiskurs for 10-klassinger i hele Asker og Bærum. Mange av dem var på besøk hos oss!

Gründeridol i Asker og Bærum

Onsdag 24. oktober ble Gründeridol for ungdomsbedrifter i Asker og Bærum avholdt på Sandvika Storsenter med 50 konkurrerende bedrifter.

Fagtorg 2018

Elevene besøkte klasserom hvor lærere presenterte sine fag før fagvalget 2. desember.

Besøk hos NHO

Onsdagene 31.oktober og 7. november var klassene i Samfunnsøkonomi 1 på besøk hos Næringslivets Hovedorganisasjon.

Friluftslivtur til Skrim

Pagodebål, sjokoladefondant i appelsinskall, munnspill, Styggmann i tåke og grotteutforskning er noen stikkord fra turen!

Biologi 2

Elevene har vært på ekskursjon og lært om marinbiologi.

Norwegian Wood

I høst har Tilrettelagt-avdelingen startet opp med et vedprosjekt. Elevene har kløyvd, tørket og stablet flott bjørkeved som snart skal selges.

Hege, Linne Elise, Theo og Stian i Asdøljuvet

59 grader bratt

Idrettselevene i Vg2 fikk testet ut både kreativitet, samarbeidsevner og løsningsorientering da de var på friluftslivtur i Vestmarka.

Internasjonal fagdag og innsamlingsaksjon

Vi markerer FN-dagen onsdag 24. oktober med en internasjonal fagdag. Dagen skal være en oppstart til vår innsamlingsaksjon som er torsdag 25. oktober.

Ekskursjon

Geofagelevene har vært på sin første ekskursjon til Semsvann.