Åpen dag og kveld 2019

Torsdag 17. januar var det stort besøk på skolen av interesserte 10-klassinger og foresatte.

Alle videregående skoler i Akershus har Åpen dag for elever på 10. trinn i uke 3. For at foresatte også skal få anledning til å sette seg inn i de ulike tilbudene, arrangeres det i tillegg Åpen kveld.

På Asker vgs var det fullt hus torsdag 17. januar. Rundt 350 elever var på besøk på dagen. Først var det felles informasjonsmøte med rektor Cathrine, ass. rektor Erling og elevrådsleder Preben der det ble gitt informasjon om skolen, programfagstilbud og elevaktiviteter. Deretter ble ungdomsskoleelevene delt inn i grupper med våre elever og lærere som omvisere.

Gruppene besøkte forskjellige klasserom og fikk delta i undervisningen. I tillegg var gruppene innom gymsaler og bibliotek. I skolebiblioteket var det mulig å teste ut de nye VR-brillene og delta på gamingaktiviteter. Spesielt VR-brillene falt i smak da ungdomsskoleelevene fikk kjøre berg-og-dalbane, møte zombier og prøve seg på "Beat saver" - en virituell sverddans!

På ettermiddagen kl. 17-21 var det mulighet for foresatte til å besøke skolen. I  auditoriet var det informasjonsmøte med rektor og studieleder. Det var stands i kantinen bemannet av faglærere og elever som villig svarte på spørsmål. Biblioteket var også åpent og flere foreldre fikk prøve seg på gamingaktiviteter.

Ungdomsbedriftene hadde laget flotte stands hvor de viste frem sine produkter og delte ut brosjyrer. Faget heter Markedsføring 1 med Ungdomsbedrift, et populært fag som det er mulig å velge i Vg2 og Vg3. På slutten av kvelden var det kåring og prisutdelinger. Vi gratulerer:

Takk for hyggelig besøk på Åpen dag og kveld - vi håper å se mange av dere igjen som elever hos oss fra høsten av!