Vinterturer

Våre spreke idrettselever har vært på tur igjen. Vg2 har kjørt alpint og snowboard og Vg1 har vært på overnattingstur i Vestmarka.

Frå nasjonalromantikken til samtidskunst

3STE har hatt fagdag i norsk med tema kunst og litteratur.

Hva er «Forskerklubben i Asker»?

Forskerklubben er et tilbud til nysgjerrige og motiverte elever som går i 9. og 10. klasse. Klubben møtes hver tirsdag ettermiddag på Asker vgs med Hossein Rostamzadeh som engasjert lærer.

Et flott gjennomført arrangement av klasse 3IFA!

Treningsledelse

Som en del av faget treningsledelse har 3IFA arrangert volleyballturnering for ungdomsskolene.

Erasmus-prosjektet

Skolen har et godt samarbeid med Colegio Inmaculada Jesuitas i Alicante. Nå har spanjolene vært på besøk i vinter-Norge.

Asker vgs skal prøve ut skolestart kl 09.00 høsten 2018

Asker, Lillestrøm og Frogn videregående skoler er valgt ut til forsøksprosjektet med forskjøvet skolestart.

Revypremiere

"Sansene bedrar" hadde premiere torsdag 1. februar. Strålende innsats av alle involverte og stående applaus fra publikum!

Isklatring

Elevene i faget Friluftsliv har testet ut en luftig uteaktivitet.

Storfint besøk!

Skal man bli best – så må man lære av de beste.

Disseksjon av hjerteslag i Biologi 1

Hvor i kroppen din finner du vena cava, sinusknuta og alveolene?