Askerrevyen

Askerrevyen er en tradisjon på skolen. Hvert år i februar settes revyen opp og det er elevene som står for alt.

Askerrevyen har en lang og stolt tradisjon. Det er en 100% elevdrevet revy. Det vil si at elevene selv er ansvarlige for hele prosessen fra planlegging til gjennomføring.

Revyen består av en rekke grupper som skuespillere, musikere, dansere, scenearbeidere, snekkere, sminkører, lyd og, lys, PR- og sponsorgruppe for å nevne noen.

Det er flere hundre elever i sving i intensivuka før premieren i februar, der hele skolen er i bruk til å sy kostymer, lage rekvisitter, snekring og ikke minst dansing, skuespillerøvinger og bandøvelser.

Revyen skaper godt sosialt miljø på tvers av klasser og trinn, mye takket være arbeidet som blir gjort av blant andre kosegruppa. Det er alltid stor spenning knyttet til tema, rød tråd og helhet i forestillingen, noe som for alvor avsløres på premieren.

Årets revyarbeid er godt i gang under ledelse av revysjefene Ola Bråten, Juni Johnsen, Andreas Nygård, Torjus Øien.

"Stemmer" fikk Budstikkas revypris for 2016! Torjus Øien tok mot prisen på vegne av revygjengen.

Omtale om revyene på Asker vgs. i media

Lenkene er anmeldelser fra Aftenposten og Budstikka.