Velkommen til Asker - i hjertet av Asker kommune!

Asker videregående skole er en stor skole, sentralt plassert i Asker kommune. Vi samarbeider om å være det beste tilbudet for elever som skal videre med studier i inn- og utland og tilbyr et bredt fagtilbud innenfor SSP og idrettsfag.

Vi setter kunnskap, trivsel og muligheter for alle elever i første rekke. Elevene våre sier at på Asker er det lov å være seg selv både faglig og sosialt. Gjennom makkerarbeid og et aktivt fokus på å skape et godt elevmiljø, tilrettelegger vi for at alle elever kan finne noen som deler samme interesser som seg selv.

Skolen har et aktivt elevmiljø med felles aktiviteter, et engasjert elevråd og en fullstendig elevdrevet revy som engasjerer mange elever hvert år.

Vår miljøarbeider Tommy Aashildrød er en synlig person i elevmiljøet, hjelper enkeltelever og drar i gang aktiviteter. Vår elevtjeneste med studieleder, rådgiver, karriereveileder, helsesøster og skolepsykolog bistår og følger opp elever med helsespørsmål, sosialpedagogisk rådgiving og karriereveiledning.

Vi håper og tror du vil trives, utvikle deg og lære som elev på Asker vgs!

Vi ber foresatte om å registrere sin epostadresse og sitt mobilnummer på følgende lenke: http://tinyurl.com/askerepost